Blog

Fleetwood Team

Dankjewel voor jullie fijne feedback!

De vele positieve reacties geven ons nog meer motivatie om voor onze klanten aan de slag te gaan.

Flexibele inzet van onze ergonomische werktafels

Deze leuke foto’s ontvingen we van L’Art en Chêne uit Francorchamps. Zij investeerden in vijf ergonomische werktafels van R.Beck. De tafels worden – zoals je op de foto kan zien – uiterst multifunctioneel ingezet, ook voor een gezellig bedrijfsfeest.

Fier op de eerste realisatie met de Presskit en onze lijmroller

Na aankoop van een eerste ergonomische werftafel van R.Beck investeerde Coopman Interieur in onze PressKit en lijmroller. We ontvingen van fiere zaakvoerder Tom Coopman mooie foto’s van de eerste realisatie.

Tevreden met de pers van Columbus

Emmerich Asselberghs van Schrijnwerkerij Asselberghs is uiterst tevreden met zijn investering in de pers van Columbus. “Ondertussen is onze nieuwe machine goed in gebruik en verloopt de verlijming perfect. Dank daarvoor. Omdat ik echt tevreden ben en niet op de hoogte was van deze lijmtechniek, zou je dit ook kunnen meedelen aan de vereniging van schrijnwerkers van de provincie Antwerpen.”

“Mooie vooruitgang gemaakt met onze pers”

Voor Filip De Backer, zaakvoerder van Eronda uit Erondegem, betekende de aankoop van een persmachine van Columbus een hele stap voorwaarts voor zijn bedrijf. “We zijn uiterst tevreden met de aankoop. We boeken een mooie vooruitgang met onze pers.”

Reageren met een breed lachende smiley

Meer dan een breed lachende smiley en foto’s van zijn eerste realisatie had Ruben Waels niet nodig om ons duidelijk maken dat hij zeer tevreden was over zijn aankoop van onze PressKit. Hij investeerde met zijn interieurbedrijf Waeles – Puur maatwerk uit Diksmuide ook al in ergonomische werktafels van R.Beck.

De Presskit in volle actie

Ferlin Interieur uit Zedelgem streeft telkens naar het allerhoogste niveau op vlak van detail en afwerking. Zaakvoerder Ward Ferlin stuurde ons foto’s van de Presskit in volle actie voor een uitdagend en complex project.

Een extra toepassing van onze ergonomische werktafel

Vrijwel meteen na de ingebruikname van de ergonomische werktafel van R.Beck (HS300 Standaard) ontvingen we deze foto. Gerdy Biesbrouck ontdekte zeer snel de multifunctionele mogelijkheden van deze werktafels. Gerdy kocht de HS300 Standard en de HS300 Gr.

Eervolle vermelding op sociale media

Lieven Van Praet van Unidoor is uiterst tevreden met zijn nieuwe lijmstraat. Hij plaatste er zelfs een post over op Facebook, mét een gewaardeerde eervolle vermelding van Fleetwood.

Spontaan aangeraden bij collega’s!

Bij een oproep op Facebook naar het verlijmen van laminaat met vacuümzakken adviseerde Joris Vanmalcot, zaakvoerder van Silva uit Nossegem, spontaan om Fleetwood te contacteren. Dankjewel, Joris! De offerte hiervoor is inmiddels uitgestuurd. Hopelijk kunnen we ook deze interieurspecialist helpen met onze Presskit.

Dit doet ons blozen

Hier doen we het voor! Mathias van Timmerwerken Vanacker uit Adinkerke was zo tevreden met zijn nieuwe ergonomische werktafels en de service van Fleetwood dat hij het met groot enthousiasme aan iedereen liet weten. Onze werktafels bevorderen niet alleen de ergonomie, ze verhogen ook de efficiëntie en het vakmanschap.

Zeer tevreden van Fezer!

Maatwerkbedrijf De Kemphaan uit Hamme was supertevreden van de vacuüm tilarm van Fezer. Tom Debondt van De Kemphaan was zelfs zo tevreden dat ze vrijwel meteen investeerden in een tweede Fezer tilinstallatie.

Nog meer nieuws van Fleetwood