Blog

Fezer Vacuümheftechniek Werkplaats-ergonomie

Productlancering Multigripper VQL

In hun dagelijkse werkprocessen worden onze klanten vaak geconfronteerd met verschillende uitdagingen. Vooral op gebieden zoals logistiek moeten moderne vacuümheffers aanpasbaar en flexibel zijn. Van kleine kartonnen dozen tot grotere kunststof onderdelen met gebogen oppervlakken – de uitdagingen zijn gevarieerder dan ooit. Met onze gloednieuwe “Multigripper” zuiggrijper voor grote oppervlakken gaan wij ook deze uitdaging met succes aan.

Onze Multigripper is speciaal ontwikkeld voor onze VacuQuicklift buisheffer en kan moeiteloos lasten van verschillende grootte en oppervlaktegesteldheid heffen. Zelfs kleine spleten en kieren vormen geen obstakel. Het bijzondere aan deze innovatie? De in totaal 40 ingebouwde zuigmonden en balgen zorgen voor een optimale aanpassing aan het oppervlak en zorgen ervoor dat de “valse lucht” die door niet-bezette zuignappen wordt aangezogen, geen noemenswaardig prestatieverlies veroorzaakt. Want zolang een minimale bezettingsgraad van 50% gegarandeerd is, blijft het volledige draagvermogen van de buisheffer gegarandeerd. Dit betekent bijvoorbeeld dat kartonnen dozen van verschillende afmetingen en vormen met dezelfde zuignap kunnen worden opgetild en getransporteerd. Is dat niet geniaal?

Deze brede inzetbaarheid maakt onze Multigripper tot de ideale begeleider voor een werkdag waarin flexibiliteit centraal staat. Het is niet nodig om van werkplek te veranderen of de zuigplaat te vervangen – de Fezer Multigripper verenigt dit alles in één grote zuigplaat en zorgt zo voor maximaal comfort en aanpassingsvermogen.

Dit brede scala aan gebruiksmogelijkheden maakt onze Multigripper de ideale metgezel voor een werkdag waarin flexibiliteit centraal staat. Het is niet nodig om van werkplek te veranderen of de zuigplaat te vervangen – de Fezer Multigripper verenigt dit alles in één grote zuigplaat en zorgt zo voor maximaal comfort en aanpassingsvermogen.

Door in ons uitgebreide productassortiment te investeren, werkt u in de toekomst niet alleen efficiënter, maar beschermt u ook uw medewerkers en goederen op de lange termijn.

Ook u kunt profiteren van onze decennialange ervaring en gepatenteerde technologie. Wij adviseren u graag individueel over uw project, comfortabel aan de telefoon of in onze hoofdvestiging in Altbach. Laat u door ons vrijblijvend adviseren en laat u met een demonstratie ter plaatse zien wat wij kunnen.

 

Nog meer nieuws van Fleetwood

  • All
  • Fleetwood Team