home  –  hefsystemen

Hefsystemen

FEZER, al drie generaties een familiebedrijf, is een van de leiders op het gebied van vacuümbehandelingstechnologie en geniet over de hele wereld een uitstekende reputatie.
Fezer is, samen met Fleetwood, de unieke partner om uw productieprocessen te vereenvoudigen en zo goed mogelijk te beveiligen door middel van innovatieve en economische systeemoplossingen.

De voortreffelijkheid van onze klantenservice is gebaseerd op het kwaliteitsmanagementsysteem volgens DIN ISO 9001. Dit stelt ons in staat om continu onze bedrijfsprocessen te analyseren en deze aan de best mogelijke omstandigheden aan te passen aan de steeds hogere eisen van onze klanten.

Het modulair systeem van Fezer zorgt in iedere situatie voor de optimale behandeling. Dankzij de verschillende vacuümsytemen kunnen de meest uiteenlopende producten getild worden, van 30 kg tot meer dan 40000 kg. Ook alle materialen zijn behandelbaar gaande van verpakte goederen in zakken of kartonnen dozen, vlakke panelen uit glas tot kunststof, hout, metaal, etc.

De toepassingen van het vacuüm-hefstysteem in de productie zijn eindeloos doordat u ze kan ophangen aan vaste zuilen, muur-of plafondconsoles of systemen in een spoorgeleiding. Fleetwood zal tijdens een eerste gesprek de verschillende mogelijkheden doornemen en een budgetgericht advies uitwerken! Fleetwood “Your guide for a better flow”.

Interesse in dit product?

Contacteer ons vrijblijvend

Contact Formidable NL

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Bvb. Zaakvoerder