Blog

Fleetwood Team

Horizon verruimen op Duitse vakbeurzen

Geregeld treden we buiten de landsgrenzen en bezoeken we buitenlandse vakbeurzen. Zo kon je ons begin mei ontmoeten op Interpack in Düsseldorf. De beursstand van Fezer vormde één van de blikvangers. Bezoekers maakten er kennis met de vacuümheffer voor het ergonomisch tillen en verplaatsen van zakken en kartonnen dozen. Met sprekend gemak til je met deze vacuümheffer zakken gevuld met graan, cement, bloem,….

De Lignabeurs in Hannover is de tweejaarlijkse hoogmis voor iedereen die met houtbewerking bezig is. Fleetwood mocht daar midden mei uiteraard niet ontbreken. We waren present op de stand van Columbus, Osama, R.Beck en Joos. We deden heel wat bijkomende kennis op én werkten aan onze conditie. Zo legden we heel wat afstanden af tussen de verschillende beursstanden.

Nog meer nieuws van Fleetwood