Blog

Vacuümpers

Vacuüm PressKit: dé aanvulling op de vlakke persmachine waarmee je meteen aan de slag kan

Steeds meer houtverwerkende bedrijven halen een eigen pers- en verlijmmachine in huis. Anders moeten ze veel te lang wachten op het plaatwerk met de gewenste laminaat- of fineerafwerking. Andere interieurbedrijven kiezen terecht voor een eigen pers door het eigen veelvuldige maatwerk. Met de Fleetwood PressKit bieden we voor deze bedrijven een kant-en-klare oplossing. Naast het leveren van de machine voorzien we vanuit Fleetwood ook een opleiding. Download hier de brochure van onze Vacuüm PressKit.

Met de Vacuüm Press Kit kan je zowel vlak als gebogen verlijmen. Elke grootte of vorm is mogelijk. Zelfs het lijmen van kaders en kanten behoort tot de opties. Onze vacuümpers zorgt overal voor een gelijke druk. 

Onze oplossing biedt dan ook een enorme flexibiliteit voor interieurbouwers, keukenbedrijven en schrijnwerkers. Door middel van een enkele houten mal kan je elke grillige vorm creëren uit een vlakke plaat.

Eenvoudig opbergen

Onze vacuümpers is niet alleen flexibel in gebruiksopties, je kan deze ook eenvoudig opbergen. Daardoor is deze oplossing ook uitermate geschikt voor kleinere werkateliers. 

Totaaloplossing

We voorzien bovendien een totaaloplossing. Zo omvat onze kit ook een weegschaal, waardoor je de juiste hoeveelheid lijm gebruikt en de aangewezen perstijden kan respecteren. Strijk met de geleverde lijmkam vervolgens de juiste hoeveelheid lijm gelijkmatig op je werkstuk. 

Vragen? Contacteer ons gerust!

Download hier de brochure van onze Vacuüm PressKit.

Nog meer nieuws van Fleetwood

  • All
  • Fleetwood Team