Blog

R. Beck Werkplaats-ergonomie

Reinhold Beck, pionier van ergonomie in de werkplaats

In december was het alle hens aan dek bij Fleetwood. Een eerste levering ergonomische, verrijdbare werktafels en sorteerkarren stond klaar om geleverd te worden. Op enkele dagen tijd konden de klanten hun bestelling in ontvangst nemen. Dat sommige klanten reeds meer dan 15 jaar terug hun eerste R.Beck werktafel aanschaften, bewijst dat Reinhold Beck 25 jaar geleden al een ergonomische visie had over de werkplaats! Deze ergonomische ondersteuning zorgt immers voor grotere continuïteit in de productie. Hierdoor kan een halt toegeroepen worden aan rugklachten op de werkvloer.             

Fleetwood: Your guide for a better flow!                                                                               

Fleetwood wenst iedereen een ergonomisch en succesvol 2022!