Blog

Hefsystemen Mobiel Werkplaats-ergonomie

“We kunnen nu veel sneller ronde vormen persen”

All-Style Construct kiest bij heropbouw na bedrijfsbrand voor vacuümpers van Columbus

Na een bedrijfsbrand begin 2021 moest zaakvoerder Dimitri Desmet van interieurbedrijf All-Style Construct uit Aalter zijn bedrijf volledig heropbouwen. Voor de persinstallatie kocht hij bij Fleetwood een vacuümpers van Columbus. “In tegenstelling tot vroeger persen we met deze installatie veel sneller ronde vormen”, vertelt de zaakvoerder.

All-Style Construct specialiseert zich in interieur- en winkelinrichting met maatwerk uit eigen atelier. Bij de heropbouw van zijn zaak dacht Dimitri Desmet aanvankelijk om opnieuw aan een vlakke persinstallatie. Gelukkig kwam hij de mogelijkheden van de vacuümpersen van Columbus op het spoor.

Dimitri Desmet: “Met deze installatie kunnen we de gewenste fineer- en laminaatvellen zowel vlak als rond verlijmen. De ontwerpmogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Vroeger moesten we voor ronde verlijming manueel te werk gaan met mallen. Dit vergde veel meer tijdsinzet en manuele handelingen. Terwijl we in onze ontwerpen vroeger ronde vormen misschien eerder vermeden, kunnen we ze nu  naar hartenlust toepassen.”

Persoonlijke en betrokken aanpak

De vacuümpers is inmiddels al een half jaartje in gebruik. “We zijn nog volop de vrijwel eindeloze mogelijkheden van onze nieuwe persinstallatie aan het ontdekken, zowel voor vlakke als ronde vormen. Columbus is uiteraard een kwaliteitsreferentie in de markt van de vacuümpersinstallaties. Dat wordt meteen bevestigd als je met de machine aan de slag gaat. Als dealer voor België verraste Fleetwood me uiterst aangenaam met de vlotte en open samenwerking. Klaas informeert geregeld of de persinstallatie functioneert zoals verwacht en is enorme betrokken bij ons verhaal. Deze persoonlijke aanpak waarderen we enorm.”

Nog meer nieuws van Fleetwood