home  –  hefsystemen  –  Vacu Quicklift

Vacu Quicklift (tot 50 kg).

Vlugger is niet mogelijk!

Vacuüm tilbuis. De nieuwe VacuQuicklift vacuümtilbuis combineert vele voordelen in één apparaat. Eén bedieningshendel voor vele functies (zuigen, optillen, neerzetten en loslaten).

Dankzij het unieke “Quick-Release”-systeem komt de VacuQuicklift tilbuis automatisch omhoog zodra de lading is losgemaakt en hoeft die niet opnieuw te worden gemonteerd of gekanteld. Zo werkt u zeer snel met de tilbuis, met extreem korte cyclustijden.
Deze tool is ideaal voor de voorbereiding of behandeling van kartons, containers of kratten. De VacuQuicklift tilbuis is verkrijgbaar in twee basisversies: de eerste is uitsluitend voor horizontaal gebruik en de tweede is uitgerust met een handmatige kantelunit om de onderdelen te kantelen. Beide versies worden bediend met één enkele bedieningshendel. Dat maakt de bediening bijzonder eenvoudig en ergonomisch.

Zo kan de operator zijn vrije hand gebruiken om de lading zo goed mogelijk te positioneren. VacuQuicklift maakt niet alleen het dagelijkse werk van de operator eenvoudiger, maar ook de werkplek veiliger en ergonomischer.

  • Orderverzameling, opslag en uitslag van dozen
  • Behandeling van vaten, containers en kleine vaten
  • Behandeling van bagage op luchthavens
  • Behandeling van zakken en containers

Interesse in dit product?

Contacteer ons vrijblijvend

Contact Formidable NL

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Bvb. Zaakvoerder