home  –  vacuümpersen – rolling membraansysteem

Rolling Membraansysteem

PRODUCTIE VAN GELAAGDE, GEVORMDE EN VLAKKE GELIJMDE WERKSTUKKEN VAN HOUT EN HOUTACHTIGE MATERIALEN

Laag, vorm en vlak verlijmen is nog nooit zo rendabel geweest als met een vacuümpers van Columbus. Met deze innovatieve technologie kunnen in een mum van tijd hoogwaardige werkstukken worden geproduceerd. Een groot voordeel is dat er geen extra tegenplaat nodig is, aangezien deze taak door het membraan wordt overgenomen. Hierdoor kan het eigen assortiment enorm worden uitgebreid en de doelgroep worden vergroot. Bovendien neemt de contributiemarge toe door de onafhankelijkheid van externe leveranciers.

WERKSTUKKEN BEKLEDEN MET HOOGWAARDIG FINEER OF ANDERE MATERIALEN.

Het afwerken van gebogen werkstukken met hoogwaardig fineer of het bekleden ervan met diverse soorten kunststof of andere materialen opent tal van nieuwe perspectieven. Met een vacuümpers van Columbus kunnen deze toepassingen in een handomdraai worden omgezet in winstgevende middelen om bestaande en nieuwe klanten te inspireren.

GIETKUNSTSTOFFEN, THERMOPLASTEN EN COMPOSIETEN.

De mogelijkheid om talrijke soorten kunststof te verwerken, zoals Corian, Kerrock of Resysta, alsook thermoplastische materialen en composieten, biedt unieke mogelijkheden om de winst te verhogen. Het stelt de onderneming in staat geheel nieuwe klantsegmenten te bedienen en zo nieuwe markten te openen met een onuitputtelijk verkooppotentieel.

HET VACUÜMPERSSYSTEEM  IN SPECIALE LENGTES

Colombus Infinity

Columbus Oneindigheid

De Columbus INFINITY is het nieuwe en baanbrekende vacuümperssysteem dat op verzoek kan worden ontworpen in de door de gebruiker gewenste lengte.

Het speciaal ontwikkelde en gelijknamige Infinity-principe, waarbij de bruikbare oppervlakte qua lengte zeer kosteneffectief bijna tot in het oneindige kan worden vergroot, wordt in elk onderdeel toegepast. Het systeem biedt zowel maximale flexibiliteit als maximale efficiëntie, want waar de Infinity vacuümtafel en het rolmembraan systeem oneindigheid bieden, garandeert het multi-zone afzuigsysteem maximale controle. Hierdoor wordt alleen het gedeelte van de bruikbare ruimte dat op dat moment in gebruik is, gestofzuigd.

INFINIITY is perfect voor alle gebruikers die prijs stellen op een oneindig bruikbaar oppervlak voor een grote verscheidenheid aan speciale compressies met een maximaal opbrengstvolume.

DE INFINITY VACUÜMTAFEL

De Infinity vacuümtafel is een meesterlijke mix van oneindig bruikbare ruimte, maximale flexibiliteit door meerdere afzuigzones en een enorm kostenefficiënt ontwerp. Dankzij het ontwerp met open dak is het laden en lossen bijzonder gemakkelijk, zelfs met een kraan. Elk onderdeel van de vacuümtafel past perfect in het systeem en garandeert de gebruiker dus eindeloze mogelijkheden.

HET ROLLEND MEMBRAAN-SYSTEEM

Alles wat voorheen bekend was over membraansystemen in de vacuümtechnologie is met INFINITY volledig heroverwogen en geheroriënteerd volgens het Infinity-principe. In tegenstelling tot vacuümpersen met vaste afmetingen die steunen op starre framesystemen, wordt het membraan bij INFINITY op een rol gewikkeld en kan het door slechts één persoon handmatig op het tafeloppervlak worden afgewikkeld via een enorm soepel lopende lineaire demonstratieslede.

HET MULTI-ZONE AFZUIGSYSTEEM

Infinity biedt maximale mogelijkheden, maar vereist ook uitgebreide controle. De Infinity vacuümtafel is verdeeld in verschillende zones die door de gebruiker selectief kunnen worden opgezogen wanneer ze in gebruik zijn of gedeactiveerd wanneer ze niet in gebruik zijn. Dankzij het multi-zone stofzuigen is dit precies het regelmechanisme dat een maximale energie- en tijdsefficiëntie garandeert.

DE MEMBRAANDICHTBALKEN

Bij INFINITY zijn het membraan en het frame bewust losgekoppeld, zodat hun afmetingen niet gebonden zijn aan vaste machinematen. In plaats daarvan vertrouwt INFINITY op onafhankelijke membraandichtbalken. Deze fixeren het membraan, dat eerder op de gewenste lengte op de Infinity vacuümtafel is uitgerold, door middel van de zwaartekracht, zodat er geen conventioneel membraanklemsysteem nodig is.

DE VACUÜM-ACCUMULATOR

Het gepatenteerde vacuümreservoir bevindt zich in de stevige metalen constructie van de Infinity vacuümtafel. Het bestaat uit gevormde buizen met holtes. Dit enorme vacuümreservoir garandeert een stipte vacuümopbouw en dus een snelle contactdruk. Aangezien het vacuümreservoir zich in de onderbouw van het werkoppervlak bevindt, komt het volume ervan altijd perfect overeen met de afmetingen van de machine.

Interesse in dit product?

Contacteer ons vrijblijvend

Contact Formidable NL

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Bvb. Zaakvoerder