home  –  Lijmopbrengmachines – Lijmopbrengmachines (Koud)

Lijmopbrengmachines (Koud)

De lijmopbrengmachine is een uitstekend begin voor iedereen die lijm met een roller wil aanbrengen. Dankzij de eenvoudige en veilige bediening en snelle reiniging zet u de lijmopbrengmachine ook optimaal in in productielijnen.

Details:

  • Zeer slijtvaste, gegroefde rubberen rollen
  • Hoogteverstelling van de bovenrol door middel van een handwiel en schaalverdeling
  • Gelijkmatige lijmtoepassing over de gehele rolbreedte
  • Dubbelzijdige of enkelzijdige lijmtoepassing mogelijk
  • Eenvoudige reiniging van de rollen
  • Lijmopbrengrollen kunnen tot vier keer nageslepen en gegroefd worden
  • Klantspecifieke aanpassing van de groeven
  • Uitvoering als 2-rol en 4 -Rollers lijmopbrengmachine

S2R (2 walsen)

Deze machine is zeker een uitstekend uitgangspunt voor het aanbrengen van lijm met rollen: zeer gemakkelijk te gebruiken en schoon te maken, geschikt voor kleine en middelgrote bedrijven die ook in lijn kunnen werken, uitgerust met de nodige accessoires.

De standaarduitvoering is uitgerust met twee rollen en lijmdoseertanks, met een enkele motor en kettingaandrijving, vaste snelheid van 18 m./min., interne beschermingen van de structuur en de wateropvangtank in gegalvaniseerde plaat.

De werkbreedte kan variëren van 400 tot 1600 mm. en de opbrengwalsen hebben een diameter van 185 mm. met aangepaste groeven naargelang van het productietype.

Het is ook mogelijk de machine uit te rusten met verschillende accessoires, zoals de elektronische snelheidsvariator en de walsensproeier.

S4R-P (4 walsen)

Automatische lijmmachine met 4 rollen voor vinyl- (PVAc), ureum- (UF) en polyurethaanlijm, gebruikt voor verschillende soorten materialen zoals MDF, spaanplaat, composietmaterialen, gipsplaat.

Met deze machine kan de hoeveelheid lijm nauwkeurig en gelijkmatig worden ingesteld, rekening houdend met de groeven in de rollen, die moeten zijn afgestemd op het soort produktie.

Dankzij de zware structuur kunnen wij zonder bijzondere problemen hoge werksnelheden aan en kunnen wij materialen met een breedte tot 2200 mm verlijmen. De vervanging van de rollen voor onderhoud is vereenvoudigd, met gedeelde steunen met een bajonetsluiting.

Het is mogelijk de machine uit te rusten met diverse accessoires, zoals elektronische snelheidsregeling, automatische rollenwassers en automatische lift voor de bovenrollen met digitale positieaflezing.

De S4R/P is geschikt voor verschillende soorten productie, ook in de bouwsector en voor de productie van sponzen en matrassen.

Interesse in dit product?

Contacteer ons vrijblijvend

Contact Formidable NL

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Bvb. Zaakvoerder