home  –  ergonomie  –  handling/transport

Handling/Transport

de veelzijdige en nuttige helpers in het arbeidsproces

Transportwagens en transportmaterieel van Beck, de veelzijdige en nuttige helpers in het arbeidsproces.

Tijd is geld en daarom wordt er ononderbroken naar gestreefd om sneller en doeltreffender te werken op alle gebieden van de productie.

Met dat in het achterhoofd heeft Beck Maschinenbau GmbH een verscheidenheid aan handlingapparaten en nuttige orderverzamelwagens ontwikkeld.

MULTI-CAR

Met de MULTI-CAR zit u altijd op het juiste spoor om panelen, meubelfronten en andere onderdelen voor te bereiden – of het nu MIDI of MAXI is.

CADDY

De multifunctionele wagen van CADDY is groots wanneer het erom gaat werkstukken van verschillende soorten en maten op te pakken, overzichtelijk te houden en binnen het bedrijf te transporteren.

TRAPEZ

De TRAPEZ schilder- en orderverzamelwagen is de ideale opslagplaats voor gelakte panelen, stroken of profielen met gevoelige oppervlakken. Veilig, overzichtelijk en ruimtebesparend, bijna alles kan worden opgeslagen tot het verder kan worden verwerkt.

KUNO

Onze nieuwste ontwikkeling is de transport- en trapsgewijze trolley KUNO voor productie, onderhoud, opslag en verzending. Het bijzondere aan de KUNO is dat het werkblad indien nodig eenvoudig in het onderstel kan worden geklapt. Dat betekent dat meerdere transportwagens naast elkaar kunnen worden geplaatst om ruimte te besparen. Het winkelkarretje-principe voor gebruik in industrie en handel.

Interesse in dit product?

Contacteer ons vrijblijvend

Contact Formidable NL

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Bvb. Zaakvoerder