home  –  ergonomie –  werkbank Supporter

Werkbank SUPPORTER

Uiterst makkelijk en ergonomisch

Met de in hoogte verstelbare werktafels NIVEAU heeft Beck Maschinenbau GmbH het productassortiment van de Supporter en ErgoPlan series samengesteld. Veiligheid en eenvoudige werkprocessen staan centraal. Zelfs de basisversie van de NIVEAU-werktafels biedt een brede waaier aan toepassingen.

De tafel kan individueel in hoogte worden versteld en, naar gelang de respectieve behoeften, worden uitgerust met talrijke alternatieve werkbladen. Omdat er geen randen of beugels in de weg zitten, is het werkblad van alle kanten vrij toegankelijk.

Met een draagvermogen van 500 of 1.200 kg kan de SUPPORTER tegen een stootje. Op het onderstel van het plateau kunnen verschillende werkbladen worden gemonteerd. De hoogte wordt elektrisch of via een voetbediende hydraulische hefinrichting ingesteld. Een uitgebreide reeks accessoires maakt hem tot de perfecte partner voor elke toepassing.

ErgoPlan Met de gepatenteerde ErgoPlan – de schaaftafel – zijn de klassieke schaafbank en de in hoogte verstelbare werktafel samengebracht. Het resultaat is een volgens ergonomische aspecten geoptimaliseerde werkplek die moeiteloos en snel aan verschillende situaties kan worden aangepast en zo nieuwe mogelijkheden biedt in de moderne materiaalverwerking.

Interesse in dit product?

Contacteer ons vrijblijvend

Contact Formidable NL

Persoonlijke gegevens

Bedrijfsgegevens

Bvb. Zaakvoerder